Een heerlijke koek gevuld met zoete appel, afgewerkt met kruimels en poedersuiker
Blog
Souplessepencees
Souplesse is een heerlijk zoete kruising tussen fondant en chocolade. Verkrijgbaar in de smaken karamel en banaan.
Fondantpencee
Een lekkere penceebodem gevuld met spijs, afgewerkt met een badje zoete fondant en streepjes pure chocolade.
Aardbeien schuimslof
Dé slof voor schuimliefhebbers. Een basis van vers hazelnootschuim, afgewerkt met romige crème, wit chocoladeschaafsel en aardbeienjam.
Mokka schuimslof
Dé slof voor schuimliefhebbers. Een basis van vers hazelnootschuim, afgewerkt met mokka crème en knapperige hazelnootjes.
Aardbeien schuimtaart
Een basis van versgebakken hazelnootschuim die is aangezet met chocoladeschaafsel. Afgewerkt met aardbeien crème en aardbeienjam.
Kersenwiener
Een wienerbodem royaal opgespoten met kersencrème, afgewerkt met puur chocoladestrooisel.
Lemoncurd slof
Een slof rijkelijk opgespoten met romige crème. Afgewerkt knapperige victoria en zoetzure lemon curd.
Lemoncurd schuimtaart
Een basis van versgebakken hazelnootschuim afgewerkt met crème en een zoetzure lemon curd.