Over ons

Bloem, zweet en tranen
Bakkerij van Kampen is ruim achttien jaar geleden opgericht door Woltjo Smit, maar dat is niet waar het allemaal begint.
Woltjo werkt al sinds zijn zestiende in de bakkerij bij zijn vader, die ook bakker was. Net als zijn oudoom, opa en oom trouwens. Bakkersbloed is erfelijk in de Smit-familie. Nog vóór zijn 22e zat hij officieel bij zijn ouders in Bakkerij Smit, in Kampen.

Na een lange leerzame periode besloot Woltjo aan een nieuwe uitdaging te beginnen: Bakkerij van Kampen.

Ik wilde mee met de tijd, kijken wat ik kon op het gebied van productie. Met de focus op goede, lekkere producten.”

Woltjo heeft een doel, het maken van lang houdbaar gebak dat écht lekker blijft. Hij wil de banketbakkerskwaliteit in de supermarkt brengen.

“De kwaliteit verbeteren stopt nooit. Je moet meebewegen met ontwikkelingen, nieuwe dingen proberen en jezelf uitdagen. Niet wachten, maar doorgaan. Dat willen wij bereiken.”

En dat brengt ons hier, bij vandaag. Bakkerij van Kampen is een banketbakkerij waar wij , met grote zorg, diverse goudeerlijke banketbakkersproducten van uitstekende kwaliteit produceren.

Bakkerij van Kampen voldoet aan de eisen van de Hygiënecode voor de Brood en Banketbakkerij (versie 2008). De inspectie is uitgevoerd in samenwerking met Het Nederlands Bakkerij Centrum op basis van het Certificatieprotocol ISACert b.v.

Isacert
Klik hier voor certificaat 2023/2024

De producten en processen zijn beoordeeld volgens de HACCP norm:

HACCP

Het bereiden en verpakken van banket.

Onze producten worden o.a. geleverd aan: Supermarkten, grossiers, marktbakkers en bakkerswinkels.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: